.
News Image

Nieuw seizoen Loslopend Wild & Gevogelte nu al online te bekijken

Ook de inmiddels overleden Marc Van Eeghem speelt er nog in mee.
Eén heeft groot nieuws:Sinds 21 december is de nieuwe reeks van Loslopend wild & gevogelte in primeur in 4K beeldkwaliteit te bekijken via het online platform VRT NU.

In het nieuwe seizoen van dit herkenbare sketchprogramma kan het al eens fout lopen bij vrouwen - maar vooral ook bij mannen - in de dynamiek van het dagelijks leven. Naast op zich staande sketches wordt dit nieuwe seizoen uitgebreid met reeksen van sketches die hetzelfde uitgangspunt hebben: efkes BBQ'en”,” efkes vechten”,” efkes squashen” of zelfs “efkes poepen” zijn nieuwkomers. Daarnaast komen de bomma- en bompabattles terug, net als de ravotters en “Allez Monique” en natuurlijk de wereld beroemde “witte wijntjes”.

Omdat er aan een topcast niets hoeft worden gewijzigd, kan ook dit seizoen van Loslopend wild & gevogelte rekenen op Tiny Bertels, Eva Binon, Camilia Blereau, Gilda De Bal, Reinhilde Decleir, Ini Massez, Inge Paulussen, Alejandra Theus, Els Dottermans, Anemone Valcke, Katelijne Verbeke, Dirk Van Dijck, Tuur De Weert, David Dermez, Steve Geerts, Ben Segers, Maarten Bosmans, Patrick Vervueren, Lucas Van den Eynde, Sachli Gholamalizad, Robbert Vervloet, Thomas Van Caeneghem en Charlotte Anne Bongaerts. Daarnaast duiken dit seizoen een heleboel verrassende gastacteurs en –actrices op, zoals Sam Gooris, Paul D’Hoore, Jacky Lafon, Sonja Kimpen, Frank Deboosere, Thomas Smith, Marcel Vanthilt en Wendy Van Wanten. De betreurde Marc Van Eeghem speelde vorig seizoen met veel enthousiasme mee in Loslopend wild & gevogelte en ook in deze nieuwe reeks kunnen we zijn talent nog een keer bewonderen.

Als kerstcadeau aan de kijkers biedt Eén alle afleveringen van dit nieuwe seizoen vanaf nu ook tegelijkertijd aan via VRT NU. Het is de eerste keer dat een VRT-productie in bulk wordt aangeboden op het online platform voor het op televisie te zien is. De reeks is er beschikbaar tot 20 april 2018.

De nieuwe reeks van Loslopend wild & gevogelte wordt bovendien in de topkwaliteit 4K aangeboden op VRT NU, dit in samenwerking met VRT Sandbox, IBM Cloud Video en Limecraft. 4K is een superieure beeldkwaliteit, met een resolutie die 4 keer groter is dan reguliere HD. Dat leidt tot veel scherpere beelden en meer details. Niet enkel de 4K-versie van de reeks is beschikbaar op VRT NU; ook de HD-versie wordt aangeboden, zodat zeker iedereen het programma kan bekijken in hoge beeldkwaliteit.

Vanaf dinsdag 9 januari wordt wekelijks het nieuwe seizoen van Loslopend wild & gevogelte ook uitgezonden op Eén om 21.30 uur.

Meest recente foto’s van Gilda De Bal, Ben Segers, Lucas Van den Eynde, Thomas Van Caeneghem, Sam Gooris, Jacky Lafon, Sonja Kimpen, Frank Deboosere, Marcel Vanthilt en Wendy Van Wanten:

Bio van Marc Van Eeghem, Tiny Bertels, Eva Binon, Camilia Blereau, Gilda De Bal, Reinhilde Decleir, Ini Massez, Inge Paulussen, Alejandra Theus, Els Dottermans, Anemone Valcke, Katelijne Verbeke, Dirk Van Dijck, Tuur De Weert, David Dermez, Steve Geerts, Ben Segers, Maarten Bosmans, Patrick Vervueren, Lucas Van den Eynde, Sachli Gholamalizad, Robbert Vervloet, Thomas Van Caeneghem, Charlotte-Anne Bongaerts, Sam Gooris, Paul D'Hoore, Jacky Lafon, Sonja Kimpen, Frank Deboosere, Thomas Smith, Marcel Vanthilt en Wendy Van Wanten