.
News Image

Sarah is de nieuwe Ketnet-wrapper

Sarah uit Westerlo is de nieuwe Ketnetwrapper.

Sarah uit Westerlo is de nieuwe Ketnetwrapper. Naast Natalia, Kathleen Aerts, Assunta Geens, Daisy Thys en andere bekendheden heeft Westerlo er vanaf nu een nieuwe bv bij en daar zijn wij toch wel trots op.
De nieuwe Ketnetwrapper is namelijk Sarah Mouhamou uit Westerlo. Sarah is 18 jaar en woont in Westerlo, samen met haar ouders, twee jongere zussen en twee tweelingbroers. Sarah zit in het laatste jaar middelbaar en volgt secretariaat-talen. Haar vrije tijd brengt ze liefst door met haar vrienden en familie. Sarah houdt ervan mensen aan het lachen te brengen, ze leest en schrijft graag, en heeft een voorliefde voor poëzie. Ze heeft zichzelf een beetje piano leren spelen en zingt al wel eens, maar doet dat naar eigen zeggen het liefst zonder dat er publiek bij is. Sarah is gebeten door de journalistieke microbe: ze werkt af en toe voor het jongerenpersagentschap StampMedia, heeft haar eigen blog met artikels en zelfgemaakte video's en wil graag journalistiek gaan studeren.

Ook al zit Sarah nog op de schoolbanken, ze staat stevig in haar schoenen en weet heel goed wat ze wil: "Toen ik hoorde dat Ketnet een nieuwe wrapper zocht, heb ik geen moment getwijfeld. Mijn Ketnet-droom is werkelijkheid geworden door er keihard in te geloven en ervoor te gaan, en het zou geweldig zijn als ik die energie kan overbrengen op de kijkers. Ik kijk er enorm naar uit om een soort van grote zus te zijn voor de Ketnetters, net zoals ik dat ben voor mijn twee broertjes van zeven. Die zullen voortaan extra vaak voor tv zitten, dat weet ik nu al."

Netmanager Wouter Quartier is bijzonder in zijn nopjes met de komst van Sarah: "De wrappers zijn superbelangrijk voor Ketnet. Ze geven de zender letterlijk en figuurlijk een gezicht. Ze zijn de rode draad door onze programmering, het cement van Ketnet zeg maar. Met hun enthousiasme en dynamisme geven ze de hele zender een extra drive. Voor de Ketnetters zijn het grote voorbeelden en rolmodellen. Na het vertrek van Véronique waren onze wrappers nog maar met vijf, maar met Sarah erbij is ons wrappersteam weer compleet. Een heel diverse en gevarieerde ploeg jonge mensen die elkaar perfect aanvullen. Drie jongens en drie meisjes. Perfect! Ik wens Sarah alle succes toe als wrapper."

Sarah kan niet wachten om eraan te beginnen: ze doet vanaf vandaag tot en met donderdag 13 maart dagelijks de wrap, telkens in duo met een van de andere wrappers. Van maandag 10 tot vrijdag 14 maart is ze ook te zien in de rubriek 'De week van …' in Iedereen beroemd op Eén. Daarin volgen we haar een week lang in de aanloop naar haar debuut als wrapper. Op zaterdag 15 maart is ze te gast in Ketnet King Size en die dag mag ze voor het eerst helemaal alleen wrappen!