.
News Image

Soulbrothers vieren 2015 in Oostende

Soulbrothers eerste naam voor NYE Deluxe '15.

Nu vrijdag staan ze nog op de Paulusfeesten in Oostende, maar met de jaarwisseling staan de Soul Brothers in het Kursaal op New Years Eve Deluxe '15. Het is nog volop zomer, maar Kursaal Oostende en Memories zijn al bezig met de voorbereidingen voor New Years Eve Deluxe '15. De eerste editie van het oudejaarsavondevenement vorig jaar was meteen een schot in de roos met ruim 2.500 bezoekers. Dit jaar wil de organisatie de kaap van 3.000 tickets bereiken.

De Soul Brothers zijn een straffe live band met Charles Van Domburg (frontman MFThunderbirds), Vincent Goeminne ( frontman Dinky Toys/Plane Vanilla) & Wim Soutaer (bekend van de hits oa. 'Allemaal'). Het party repertoire van de band bevat alles behalve Soul, maar bekende hits van Black Eyed Peas over Martin Solveig en Duck Sauce tot David Guetta. Maar ook aanstekelijke reggae, zwoele latino en hete salsa. Zelfs dance music en pop classics van oa Kings of Leon en Robbie Williams.

Op de Paulusfeesten kunnen de Oostendenaars al genieten van een 'voorproevertje' tot het optreden op 31 december 2014 in Kursaal Oostende.

Tickets en meer informatie vanaf dinsdag 16 september 2014.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Soulbrothers

Meer Over:

Soulbrothers