.
News Image

Woensdag in Komen Eten

Komen Eten gaat woensdag naar "t zeetje...

Komen Eten gaat woensdag naar "t zeetje...

Hans (49) uit Oostende werkt als zorgkundige tijdens de week en als zaalpersoneel in de horeca tijdens het weekend. Hans eet veel graag en graag veel, maar nog liever soigneert hij de mensen. Zijn grote troeven in Komen Eten zijn de volgende adjectieven: sociaal, open en creatief. Als het aperitief gesmaakt wordt, mag je van Hans al van een geslaagd etentje spreken, daar wordt dus flink wat energie ingepompt. Voor zijn Komen Eten-gasten heeft Hans een speciale act voorbereid, waarvoor hij zelfs op de schoot van een van die gasten kruipt... Zijn Komen Eten-menu is persoonlijk geïnspireerd voor Hans: het voorgerecht (kreeft met een romige knoflooksaus) was het favoriete gerecht van zijn moeder toen ze erg ziek was, het nagerecht (sabayon van frambozenbier) at zijn vader heel graag. Komen Eten, van maandag tot donderdag om 20u15 op VIER!