.
News Image

Woensdag in Komen Eten

Woensdag trekt Komen Eten naar West-Vlaanderen.

De 32-jarige postbeambte Nicolas woont en werkt in Knokke, een van de parels aan onze Vlaamse kust. Hij ontpopte zich eerder deze week tot een culinaire allesweter, en dat schept bepaald hoge verwachtingen nu het zijn beurt is natuurlijk. Nicolas is heel graag postbode. Hij houdt van het contact met de mensen en hij drinkt met plezier een druppeltje als hij daarvoor uitgenodigd wordt. Nicolas kent zoveel van wijn, dat zijn Komen Eten-gasten een culinaire opleiding of achtergrond vermoeden. Ook Nicolas' gerechten hebben allemaal ronkende namen die stuk voor stuk indruk moeten maken op zijn bezoek. Openen doet hij vanavond met gebakken ganzenlever, een gekarameliseerd appeltje en morieljes met een zalfje van butternut. Vervolgens serveert Nicolas gegrilde Canadese kreeft met basmatirijst en een blankebotersaus, om af te sluiten met een mangosoepje, kirschroom, verse munt en nog wat vruchten on top.

Komen Eten, van maandag tot donderdag om 20u15 op VIER.