.
News Image

Woensdag in Komen Eten: Attila

Attila kiest voor een internationaal menu.

Attila (41) uit Brasschaat werkt als vertegenwoordiger. Zijn grootste hobby is golf, en niet koken. Dat doet hij immers enkel op speciale gelegenheden, en Komen Eten is er daar natuurlijk een van. Attila kan er niet tegen dat iemand anders eten uit zijn bord zou prikken, zijn gasten zijn dus gewaarschuwd. Hij is nochtans een echte familieman. Een van zijn drie kinderen schreef hem in voor dit grote televisieavontuur, en tegen een stevige uitdaging zegt Attila nooit neen. Zijn afkomst is Hongaars, en dat geeft hem inspiratie voor het hoofdgerecht vanavond. Zijn gasten krijgen immers goulash voor de kiezen, de winnaar van de verkiezing 'bekende Hongaarse gerechten in het buitenland'. Hij maakt de goulash naar een recept van zijn vader en op een traditionele manier, middels een open vuur. Als voorgerecht kiest Attila met gestoomde dim sum iets Aziatisch, en als nagerecht een oorspronkelijk Italiaanse sabayon.

Komen Eten: van maandag tot donderdag om 20u15 op VIER,