.
News Image

Furikake in Komen Eten

De 27-jarige Michel uit hoofdstad van de smaak Hasselt is zaakvoerder van een afwerkingsbedrijf in de bouw. Twee à drie keer per week trekt hij naar de fitness om ervoor te zorgen dat hij genoeg vet verbrandt en er afgetraind blijft uitzien. Van zijn Komen Eten-tactiek maakt hij geen geheim: de eerste dagen zo weinig mogelijk kritiek geven aan tafel, zodat hij op de laatste dag ook niet teveel strafpunten krijgt van zijn medekandidaten. Het huis van Michel moet tegelijkertijd dienen als visitekaartje van zijn bedrijf. Hij omschrijft de stijl als de combinatie van een wellness-houtachtige en strakke vormgeving. Michel volgde vier jaar lang hotelschool, en daar maakte hij kennis met de moderne keuken. Op de kaart chez Michel vanavond: tartaar van tonijn met espuma van komkommer en furikake, entrecote blonde d’Aquitaine met pommes pont neuf en auberginekaviaar. Donderdag 14 november in Komen Eten op VIER.