.
Jacky Lafon in Familie
zaterdag 29 april 2017

Jacky Lafon barst in tranen uit

Ze was boos om verhaal in weekblad.


Jacky Lafon, die onlangs gehuldigd werd voor haar 50-jarige carrière was donderdagavond te gast in Gert Late Night op VIER. Reden van uitnodiging was een artikel dat over haar verscheen in het weekblad Tv Familie met als kop Wéér uitgelachen ... en Jacky Lafon in de put na 'Blokken'-blunder. De actrice viel bijna van haar stoel toen ze de titel van het artikel las. Het volledige artikel kreeg ze pas onder ogen in de coulissen van het tv-programma. Ze vond het schandalig en Jacky sprak niet alleen in haar naam, maar ze zei ook dat er niemand is die deze bekende mensen verdedigt. Volgens Jacky is het de journalist in kwestie's eigen fantasie die wordt gebruikt om berichten neer te schrijven. Nu moet het even stoppen, want dat maakt een mens kapot was haar emotionele oproep. Kwetsen en dingen schrijven om pijn te doen zijn Jacky echt teveel geworden.



Na drie keer gevraagd te zijn geweest ging Jacky dan toch overstag en aanvaardde ze de uitnodiging van Blokken. Uiteindelijk haalde het goed doel haar over om toch deel te nemen. Ze werd namelijk zelf ook al twee keer geconfronteerd met kanker en deze afleveringen waren net ten voordele van Kom op tegen Kanker. Jacky wist niet goed hoe het spel werkte met de blokken omdat ze nooit spelletjes speelt op de computer, maar bij de vragen deed ze het toch vrij goed en daar werd volgens Jacky Lafon in het bewuste artikel niet over gesproken. Eigenlijk hadden Jacky en Urbanus zich in die aflevering geweldig geamuseerd en daar draaide die week toch het meest om, buiten het geld inzamelen voor het goede doel uiteraard.



Het was niet de eerste keer dat Jacky Lafon hard werd aangepakt in de pers. Volgens haar zijn het altijd dezelfde personen die zo negatief doen over haar, maar toch beweert ze met hen geen problemen te hebben. Een tijdje terug werd er over Jacky Lafon ook al in Tv Familie geschreven dat ze samen zou zijn met een vrouw en dezelfde weg op zou gaan van Eva Pauwels. De gewezen actrice van Familie werd enorm emotioneel, vooral omdat hiermee haar familie ook wordt gekwetst. Als laatste hoopt Jacky Lafon dat de mensen niet alles geloven wat er in de boekjes staat, omdat er volgens haar veel dingen zijn die niet kloppen.



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Jacky Lafon en Urbanus

Meer Over:

Jacky Lafon Urbanus