.
News Image

Komen Eten op de boerderij

Wie sluit er deze week de week van Komen Eten af?

Wie sluit er deze week de week van Komen Eten af?

Frank (43) uit Tongeren heeft een bedrijf waarin waterkers geteeld wordt. Hij volgde vijfentwintig jaar geleden een opleiding in de bekende hotelschool van Koksijde. Toch pakt hij tijdens Komen Eten niet uit met zijn koksverleden. Frank doet vooral mee aan het populaire VIER-programma om aan de kijkers te laten zien dat er met waterkers meer te koken valt dan enkel soep. Wat hij er vanavond mee zal maken: als voorgerecht serveert hij zeewolf met een roompje van waterkers, als hoofgerecht tovert hij Mechelse koekoek in gezelschap van waterkerspuree op tafel en als dessert heeft Frank waterkerssabayon met vanille-ijs in petto. Dat lijken allemaal complexe en culinair hoogstaande gerechten. Toch houdt Frank het allermeest van simpele kost, genre biefstuk-friet en zou hij het liefst van al drie keer per dag spaghetti eten. Donderdag 17 oktober op VIER.