.
News Image

Oudejaarsavond op Eén

Vier gezellig mee vanuit je luie zetel.
Maleficent (20.25 uur)
Eén brengt met de film Maleficent een live-action remake van de animatiefilm Doornroosje. Deze keer wordt het sprookje verteld vanuit het oogpunt van de heks Malafide, vertolkt door Angelina Jolie.

Throwback thursday in het Sportpladijs (22.10 uur)
Ketnet bestaat 20 jaar en daarom organiseerde het net een groot verjaardagsfeest in het Antwerpse Sportpaleis. Heel wat Ketnetters van het eerste uur – twintigers ondertussen – stonden te popelen om hun jeugdidolen aan het werk te zien en Throwback thursday in het Sportpladijs werd een gigantisch succes. Wie het gemist heeft of gewoon opnieuw wil genieten van het feest, kan op oudejaarsavond terecht op Eén. Het net zendt de spetterende liveshow uit op oudejaarsavond, zodat iedereen nog eens kan meebrullen met W817, Junior Eurosong, Spring en Samson & Gert.

Live vuurwerk (23.50)
Op oudejaarsavond tellen de kijkers samen met Julie Van den Steen af naar het nieuwe jaar. Vanaf 23.50 uur worden de kijkers al opgewarmd met een paar leuke filmpjes met de grappigste en ontroerendste momenten van Eén. Om middernacht duikt Eén 2018 in vanop de Antwerpse kaaien met een live captatie van het spectaculaire vuurwerk dat wordt afgestoken boven de Schelde. De kijkers kunnen hun persoonlijke wensen via sms doorsturen zodat die tijdens het vuurwerk op het scherm worden meegegeven.

Voor de leeuwen compilatie (00.25 uur)
Het nieuwe jaar start met de leukste sketches en liedjes uit de reeks Voor de leeuwen, het programma waarin Bart Peeters op zoek ging naar nieuw comedytalent.

Eigen kweek kerstspecial (om 01.10 uur)
Na het einde van seizoen 1 is de rust weergekeerd bij de familie Welvaert. Alhoewel…Frank (Wim Willaert) en Julita (Rhoda Montemayor) zijn tijdens de kerstperiode hoogzwanger van Franky, en net nu heeft het noodlot toegeslagen: hun huis is afgebrand. Ze moeten noodgedwongen intrekken bij Jos (Dirk Van Dijck) en Ria (Sien Eggers) op de boerderij, maar Lucien (Rudi Delhem) is terug op vrije voeten en is niet veel goeds van plan… Ook acteurs Sebastien Dewaele, Maaike Cafmeyer, Liesa Naert, Piv Huvluv, Wouter Bruneel en Vincent Vuylsteke zijn te zien in de special.

Nacht van Loslopend wild (02.00 uur)
Eén zendt binnenkort nieuwe afleveringen uit van de Vlaamse komische serie Loslopend wild & gevogelte. Tijd dus om het eerste seizoen nog eens te bekijken. In humoristische sketches wordt getoond hoe vrouwen soms heksentoeren moeten uithalen om gewoon maar het einde van de dag te halen. In het eerste seizoen zijn onder andere Tiny Bertels, Eva Binon, Camilia Blereau, Gilda De Bal, Reinhilde Decleir, Ini Massez, Inge Paulussen, Alejandra Theus, Els Dottermans, Anemone Valcke en Katelijne Verbeke te zien.