.
News Image

Vanaf 12 augustus is er Marktrock

Prestigieus festival bezoekt drie gaststeden.


Vele jaren werd Marktrock geassocieerd met Leuven. Dit is al enkele jaren niet meer exclusief het geval. Straffer zelfs, Leuven haakt nu zelfs af. In Aalst, Vilvoorde en Bilzen kan er wel duchtig op los worden gefeest.



Vrijdag 12 augustus wordt de aftrap gegeven van Marktrock en dat in Vilvoorde op de parking van de Rooseveltplaats. Deze eer is om 16.30u weggelegd voor Slongs Dievanongs. Later op de avond zijn er nog hoogtepunten met Clouseau, Gers Pardoel, Stan Van Samang en Regi.

Eén dag later is er op dezelfde locatie Marktrock for Kids met Piet Piraat, K3, Samson & Gert en Prinsessia. Dan zwaaien de deuren al open om 9 uur en is het einde voorzien omstreeks 12.30u.



Zaterdag 13 augustus kun je vanaf 18u op de Markt en het Camille Huysmansplein in Bilzen eerst genieten van een lokaal muzikaal talent als Ellen Steegen, gevolgd door grote namen als Ian Thomas, Laura Tesoro, Sylver en de groep Pigbag Army van Pascal Braeckman (klankman Tom Waes).

Zondag begint De Ketnetband al om 16.15u, met ook nog Jens, Glenn Claes, Raymond Van Het Groenewoud en The Kings Of Pop.



Tenslotte beginnen ze er op zondag 14 augustus aan op de parking van de Keizershallen te Aalst. Omstreeks 16.30u opent de groep Bandits met later op de avond nog Urbanus & De Fanfaar, Natalia, Bart Peeters en Milk Inc.

Maandag 15 augustus kun je omschrijven als de gezinsdag. Kinderen vinden dan volop hun gading met Mega Mindy, K3, Piet Piraat en Ghost Rockers. Dan gaan de deuren reeds open om 9 uur en sluit Marktrock editie 2016 definitief zijn deuren om 12.30u.



In Bilzen is Marktrock gratis toegankelijk. Voor Aalst en Vilvoorde heb je wel een ticket nodig. Alle info vind je op www.marktrock.com.


Meest recente foto’s van Gers Pardoel, Slongs Dievanongs, Clouseau, Stan Van Samang, Regi, Piet Piraat, K3, Samson & Gert, Sylver, Ian Thomas, Laura Tesoro, Pigbag Army, Jens Dolleslagers, Glenn Claes, Raymond van het Groenewoud, Kings Of Pop, Mega Mindy en Ghost Rockers: