.
News Image

Spermalie in Komen Eten

Thomas (28) uit Eeklo werkt als betonoloog. Dat is geen zelf uitgevonden woord, maar duidt op iemand die expert is in beton. Thomas vergelijkt zijn passie voor beton met koken: het is allebei zoeken naar een goed recept, het bijeen sprokkelen van de juiste ingrediënten en op een correcte manier bakken. Thomas' opleiding in hotelscholen Ter Groene Poorte en Spermalie in Brugge komt dus zeker van pas, zowel bij zijn dagelijkse bezigheden als in dit Komen Eten-avontuur. Toch zal Thomas zijn opleiding en drie jaar ervaring als chef-kok zoveel mogelijk verborgen houden voor zijn gasten, om de verwachtingen niet al te hoog te spannen en de lat niet al te hoog te leggen. Vanavond streeft Thomas een wow-gevoel na, waardoor hij natuurlijk het onderste uit de kan moet halen. Hij hoopt Komen Eten winnend te kunnen afsluiten, anders is hij bang dat hij niet meer binnen mag van zijn vrouw. Helaas voor hem is gast Rudy niet dol op weekdieren, en laat die net in grote mate vertegenwoordigd zijn op het menu vanavond. Donderdag 21 november in Komen Eten op VIER.